Gecombineerd koel- vriestransport is geen probleem

Wij beschikken over de nodige kennis wat betreft geconditioneerd vervoer en bijbehorende technieken. Indien nodig worden koelwagens zo ingericht dat er voor diverse producten verschillende temperaturen kunnen worden geregeld, zonder dat dit ten koste gaat van de hygiëne en reinigbaarheid van de laadruimte.

Luchtenberg koelcarrosserieën zijn naadloos en hebben een ongeëvenaarde reputatie als het gaat om kwaliteit en levensduur, waardoor uw goederen zonder problemen op de gewenste temperatuur blijven.

Een Luchtenberg koelcarrosserie kan geplaatst op uw LZV, motorwagen, aanhanger, trailer of lichte bedrijfswagen. U kunt bij ons terecht voor carrosseriebouw op maat.

Onze specialisten denken graag met u mee over een passende oplossing voor uw vraag.

Een Luchtenberg Polycover is maatwerk voor uw nieuwe of gebruikte bestelbus. Hierbij wordt het interieur van uw bestelbus geïsoleerd, afgetimmerd en afgewerkt met een gelcoating.

Tevens zijn er diverse mogelijkheden voor montage van een koelmotor. Ook hier is dualtemp mogelijk, zodat u uw lading op verschillende temperaturen kan koelen.

Wanneer een laadruimte niet volledig gekoeld hoeft te worden is een losse koelbox in de laadruimte plaatsen een mogelijkheid. Het voordeel hiervan is dat deze bij vervanging van de bestelwagen eenvoudig kan worden overgeplaatst.

HACCP staat voor Hazard Analysis Critical Control Point

Dit is een controlesysteem om de constante kwaliteit van levensmiddelen en voedselveiligheid te waarborgen. Het is wettelijk verplicht om de HACCP-richtlijnen aan tehouden bij vervoer van levensmiddelen.

Onze koelwagens voldoen aan de HACCP-normen. Wij verzorgen ook een ATP-certificaat voor internationale vervoerders en een PIEK-certificaat voor geluidsreductie.

Polycover op maat?
Wij denken graag met u mee
voor een oplossing.